Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İran’dan Washington ve Abu Dabi’ye Net Rest: “Her Şeyin Bir Sınırı Var!”

İran yönetimi, son günlerde ABD ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) üzerinden artan diplomatik ve ekonomik baskılara sert bir yanıt verdi. Tahran’dan yapılan açıklamalarda, ülkeye yönelik politikaların “kabul edilemez bir noktaya ulaştığı” vurgulanarak, “Her şeyin bir sınırı var” mesajı verildi.

DÜNYA 15.05.2026 14:02 Murat ATTEPE 17 okuma Okuma Süresi: 1 dk
İran’dan Washington ve Abu Dabi’ye Net Rest: “Her Şeyin Bir Sınırı Var!”
Paylaş:
N

İranlı yetkililer, Washington’un yaptırımlar üzerinden yürüttüğü politikaların bölgesel istikrarı zedelediğini savunurken, Abu Dabi yönetiminin de bazı ekonomik ve diplomatik adımlarının “gerilimi artıran bir rol oynadığı” iddia edildi. Açıklamalarda, bölgedeki ülkelerin diyalog yerine baskı politikalarını tercih etmesinin yeni krizleri tetikleyebileceği uyarısı yapıldı.

Tahran yönetimi, İran’ın ulusal çıkarlarını hedef alan her türlü girişime karşı “kararlı ve karşılık veren” bir tutum sergileneceğini belirtirken, diplomasi kapısının tamamen kapalı olmadığı mesajını da verdi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
47 İlde IŞİD'e Dev Operasyon, 100'lerce Gözaltı Var
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
47 İlde IŞİD'e Dev Operasyon, 100'lerce Gözaltı Var
WhatsApp
İhbar Hattı