Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

NECDET SARAÇ DUYURDU: CHP’DEN “YENİ TÜRKİYE MODELİ” HAZIRLIĞI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Necdet Saraç, partisinin önümüzdeki dönemde yalnızca iktidarı eleştiren bir muhalefet anlayışıyla yetinmeyeceğini belirterek, “Yeni bir toplumsal sözleşmeyle Türkiye’nin karşısına çıkmak istiyoruz” mesajı verdi.

GÜNDEM 20.08.2026 15:05 Enes Kalkan 26 okuma Okuma Süresi: 1 dk
NECDET SARAÇ DUYURDU: CHP’DEN “YENİ TÜRKİYE MODELİ” HAZIRLIĞI
Paylaş:
N

Saraç, muhalefetin geçmişteki en önemli handikaplarından birinin yalnızca eleştiri üzerinden siyaset yürütmek olduğunu ifade etti. Çözüm önerilerinin ortaya konulması gerektiğini vurgulayan Saraç, CHP’nin önümüzdeki günlerde kapsamlı bir modelle kamuoyunun karşısına çıkacağını söyledi.

“YALNIZCA ELEŞTİRMEK YETMİYOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Necdet Saraç, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Yalnız eleştirmek yetmez. Belki de muhalefetin en önemli handikaplarından bir tanesi hep o oldu. Yalnızca eleştirmek bir şeyi ifade etmiyor. Çözüm önerileriyle çıkmamız gerekiyor.”

CHP’nin bu doğrultuda kendi çözüm önerilerini hazırladığını belirten Saraç, çalışmanın yalnızca mevcut politikalara yönelik eleştirilerden ibaret olmayacağının sinyalini verdi.

“YENİ TÜRKİYE MODELİYLE KAMUOYUNUN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”

Saraç, CHP’nin önümüzdeki dönemde “yeni Türkiye modeli” olarak tanımladığı yaklaşımı kamuoyuna sunacağını belirterek, yeni bir toplumsal sözleşme hedefini ortaya koydu.

Saraç’ın açıklaması, CHP’nin önümüzdeki süreçte ekonomi, demokrasi, hukuk, sosyal politikalar ve devlet yönetimine ilişkin çözüm önerilerini daha kapsamlı biçimde gündeme taşıyacağı yönünde değerlendirildi.

Saraç’ın mesajı: CHP, yalnızca iktidarın politikalarını eleştiren değil, kendi çözüm önerilerini ve Türkiye vizyonunu ortaya koyan bir siyasi programla seçmenin karşısına çıkmayı hedefliyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GAZİLER, GÜVENPARK’TAN ÇIKARILARAK GAZİ UYUM EVİNE GÖTÜRÜLDÜ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
GAZİLER, GÜVENPARK’TAN ÇIKARILARAK GAZİ UYUM EVİNE GÖTÜRÜLDÜ
WhatsApp
İhbar Hattı