Türkiye'nin konuştuğu cinayette yürek yakan detaylar:
İstanbul Çekmeköy'de bulunan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşanan saldırı Türkiye’yi yasa boğdu.

Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce 'tehlikeli öğrenci' olduğu yönünde okul yönetimine bildirildiği öne sürülen F.S.B., tedavi amacıyla Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatmış.
Hastaneden çıkan öğrenci olay günü ders saatinde sınıfın kapısını aniden açarak içeri girdiği ve elindeki bıçakla öğretmeni sınıf dışına zorla çıkardığı ortaya çıktı.
“Öğrencilerine siper oldu.”
İstanbul Çekmeköy’de bir lisede yaşanan bıçaklı saldırıda sırtından bıçaklanarak hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik’in “Öğrencilerini korumak için kapıya siper olduğu ortaya çıktı”
Öğrencilerinin peşinden gelmesini engellemek isteyen Fatma Nur Çelik’in, kapıya siper olarak saldırganı durdurmaya çalıştığı belirtildi. Bu sırada defalarca bıçaklanan öğretmen ağır yaralandı.Hastaneye kaldırılan Fatma Nur Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Oğlumu okuldan alın"
Kanlar içinde yere yığılan Fatma Nur Çelik’in, sürünerek yan sınıfa geçtiği ve meslektaşına "Kemal’i okuldan alın" dediği aktarılırken öğretmen Çelik’in oğlu Kemal’in lösemi tedavisi gördüğü öne sürüldü.