MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADİR GECESİ’NDE LOKMA İKRAMI
BÜYÜKŞEHİR, KADİR GECESİ’NDE GÖNÜLLERİ BULUŞTURDU
BÜYÜKŞEHİR, GÖNÜLLERE ULAŞAN HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla kentin farklı noktalarında vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından namaz çıkışında gerçekleştirilen lokma ikramında, il genelinde toplam 10 bin adet lokma dağıtımı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla kentin farklı noktalarında vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından namaz çıkışında gerçekleştirilen lokma ikramında, il genelinde toplam 10 bin adet lokma dağıtımı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını ileten ekipler, Anamur’dan Tarsus’a kadar 13 ilçede yapılan dağıtımlarla vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı. Lokma ikramı ile bir araya gelen vatandaşlar, Kadir Gecesi’nin maneviyatını paylaştı. Büyükşehir Belediyesi’nin lokma ikramı vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, birçok vatandaş da sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gökdal: “Kadir Gecesi’nin bereketini hemşerilerimizle paylaşmak istedik”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda şef olarak görev yapan Başak Gökdal, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadir Gecesi’nde vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Gökdal, il genelinde belirlenen camilerde lokma tatlısı ikramı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kadir Gecesi’nin manevi atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız bu mübarek gecede paylaşmanın, birlik ve beraberliğin güzelliğini hemşerilerimizle birlikte yaşamak. Küçük de olsa bir ikramla Kadir Gecesi’nin bereketini paylaşmak istedik” dedi. Gökdal, tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayarak, bu gecenin tüm Türkiye’ye ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Mersin Büyükşehir, herkesin gönlüne yetişir…
Lokma ikramından memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Vatandaşlardan Sabahat Ünel, Kadir Gecesi’nde yapılan ikramın kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, “Allah kabul etsin. Belediyemiz ihtiyaç sahiplerine destek oluyor, hizmet veriyor. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Belediyemiz yemeğinden ev hizmetlerine kadar her şeyi veriyor, ben de bu imkanlardan faydalanıyorum. Çok memnunum” ifadelerini kullandı.

Saadet Karaman da Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü hizmetlerini takdir ettiğini belirterek, “Milletimizin birliği ve beraberliği için böyle günlerde bir arada olmaktan huzur duyuyorum, mutlu oluyorum. Büyükşehir, dini ve resmi bayramlarda çok güzel çalışıyor” dedi.

Mersin Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun olduğunu ifade eden Semih Mert ise “Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz. Burada, bu kadar kalabalığa yetmesi gerçekten takdir edilesi. Ben Mersin’de üniversite öğrencisi bir genç olarak Büyükşehir’in öğrenciler için sunduğu hizmetlerden çok mutluluk duyuyorum, çoğu arkadaşım da böyle düşünüyor. Büyükşehir Belediyesi herkesin gönlüne yetişiyor” diye konuştu.