Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

" 8 Nisan Dünya Romanlar Günü"

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kapsamında Kütahya Romanlar Dernek Başkanı Ali Erdoğan ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

YEREL YÖNETİMLER 09.04.2026 10:23 Hakan SÖNMEZ 57 okuma Okuma Süresi: 1 dk
" 8 Nisan Dünya Romanlar Günü"
Paylaş:
N

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kapsamında Kütahya Romanlar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ali Erdoğan ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Roman vatandaşlarımızın gününü kutlayarak, toplumun renklerini ve kültürel zenginliğini oluşturan Roman hemşehrilerimizin şehrimiz için ayrı bir değer taşıdığını ifade etti. Samimi sohbetlerin, tebessümlerin ve içten muhabbetin eşlik ettiği buluşmada birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “Roman kardeşlerimizin neşesi, samimiyeti ve hayata kattığı renk hepimiz için çok kıymetli. Bizler, bu şehrin her bir ferdini aynı gönül bağıyla kucaklayan büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdikçe Kütahya’mız daha da güzelleşecek” ifadelerini kullandı.

Kütahya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tamer Yenikaya'nın da eşlik ettiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

1775714614852_romanlar günü (3)
1775714614847_romanlar günü (1)
1775714614848_romanlar günü (2)
1775714614857_romanlar günü (5)
HABER BİLGİSİ
Kaynak: Kütahya Belediyesi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
"PIRIL PIRIL BİR GÖLBAŞI İÇİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ"
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
"PIRIL PIRIL BİR GÖLBAŞI İÇİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ"
WhatsApp
İhbar Hattı