Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

“Yaşasın laik Cumhuriyet”

Halk müziği sanatçısı ve eski CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz, İYİ Parti Genel Merkezinde Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 27.02.2026 12:40 Hakan SÖNMEZ 639 okuma Okuma Süresi: 1 dk
“Yaşasın laik Cumhuriyet”
Paylaş:
N

 “Yaşasın laik Cumhuriyet”

Son günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in kendisine dava açacağı iddiasıyla gündeme gelen Akkiraz’dan İyi Partiye ziyaret.

Halk müziğinin sevilen sanatçısı ve eski CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz, bir konserinde sevenleri ile Yusuf Tekin’in kendisine dava açacağını paylaşmış ve Yusuf Tekin’e “Laikliği savunmak Anayasa'yı savunmak demek değil mi? Anayasayı ben korumak için namusum şerefim üzerine yemin ettim. Yaşasın laik Cumhuriyet!" sözleriyle cevap vermişti.

AKKİRAZ 3

Laiklik savunucusu iki isim yan yana.

Bir tarafta, “Laikliği savunmak Anayasa'yı savunmak demek değil mi? Anayasayı ben korumak için namusum şerefim üzerine yemin ettim. Yaşasın laik Cumhuriyet!" açıklamasıyla damga vuran Akkiraz.

Diğer tarafta, 'Laiklik ve Milliyetçilik Türkiye'nin Omurgasıdır' diyen İyi Parti Lideri Dervişoğlu.

akkiraz 2

Kameralara yansıyan neşeli görüntüler.

Müsavvat Dervişoğlu, Sabahat Akkiraz’ın ziyareti sonrası sosyal medya hesabından, "Kıymetli sanatçımız Sabahat Akkiraz’ı Genel Merkezimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu.

akkiraz

Akkiraz İyi Partiye’mi geçiyor.

CHP eski Milletvekili Sabahat Akkiraz’ın Dervişoğlu ile görüşmesi siyasi kulilsler de hareketliliğe sebep olurken. “Akkiraz İyi Partiye mi geçecek sorularını da beraberinde getirdi.”

Sabahat Akkiraz ise Dervişoğlu ile "laiklik bildirisi", Mecliste devam eden süreç ve Alevilerin hakları üzerine görüşme gerçekleştirdiğini açıklayarak merak edilen. “Akkiraz İyi Partiye mi geçecek” sorularına cevap verdi. 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Tivi6 Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
“Hepsinin hesabını Ankara halkına vereceğiz”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
“Hepsinin hesabını Ankara halkına vereceğiz”
WhatsApp
İhbar Hattı