DOLAR

39,4268$% 0.19

EURO

45,5650% -0.39

STERLİN

53,5622£% -0.3

GRAM ALTIN

4.354,03%1,71

ÇEYREK ALTIN

7.121,00%2,09

ONS

3.436,17%1,48

BİST100

9.311,88%-2,19

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara AÇIK 23°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Gündem
  • 51 ilde göçmen kaçaklarına darbe: 273 yakalama, 98 tutuklama

51 ilde göçmen kaçaklarına darbe: 273 yakalama, 98 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 51 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 273 organizatör ve bin 22 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı. Tutuklanan organizatör sayısı ise 98 oldu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son iki haftada gerçekleştirilen kapsamlı operasyonların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Operasyonların Göç İdaresi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde yürütüldüğünü belirten Yerlikaya, yakalanan düzensiz göçmenlerin ülkelerine geri gönderilme işlemlerinin de başlatıldığını vurguladı.

51 İlde Eş Zamanlı Operasyon

Operasyonlar; İstanbul, İzmir, Adana, Van, Erzurum, Kocaeli, Hatay, Mersin, Muğla, Nevşehir, Sivas, Edirne, Tokat, Trabzon, Iğdır, Afyonkarahisar, Ağrı, Balıkesir, Gaziantep, Isparta, Aydın, Bursa, Çanakkale, Erzincan, Hakkari, Kırklareli, Rize, Sakarya, Tekirdağ, Şanlıurfa, Yozgat, Ardahan, Kilis, Adıyaman, Amasya, Antalya, Burdur, Elazığ, Giresun, Kars, Kastamonu, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Niğde, Ordu, Uşak, Bayburt, Yalova ve Osmaniye illerinde eş zamanlı olarak yapıldı.

Tutuklamalar ve Soruşturmalar Sürüyor

273 organizatörün yakalandığı operasyonlarda 98 kişi tutuklandı, diğer şüpheliler hakkında adli işlemler devam ediyor. Bakan Yerlikaya, “Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız sürecek. Milletimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz,” dedi.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2025 YKS giriş belgeleri erişime açıldı

HIZLI YORUM YAP