39,1260$% -0.06
44,9137€% 0.73
53,2179£% 0.47
4.250,15%0,68
6.906,00%0,78
3.375,92%0,66
9.448,96%1,85
฿%
$%
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iştiraklerde çalışan yaklaşık 23 bin işçinin, toplu iş sözleşmesi konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle başlattığı grev, altıncı gününde devam ediyor.
İşçiler Pankartlarla Taleplerini Duyurdu
Konak ilçesinde, Genel-İş Sendikası İzmir Şubeleri’ne ait hizmet binası önünde toplanan işçiler, “Sadaka değil toplu sözleşme” yazılı pankartlarla taleplerini dile getirdi. Yüksek sesle sloganlar atan işçiler, haklarını savunmak için birleşerek eylemlerini sürdürdü.
Kültürpark’a Yürüyüş ve Trafiği Kapatma Eylemi
Eylemciler, daha sonra Kültürpark’taki İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına doğru yürüyüş yaptı. Basmane Meydanı’na geldiklerinde ise yolda oturma eylemi gerçekleştiren işçiler, trafiği bir süreliğine kapattı. Yürüyüş ve oturma eylemi, işçilerin toplu sözleşme taleplerine karşı duyduğu tepkiyi bir kez daha gösterdi.
Dilencinin üzerinden 20 bin TL çıktı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.