Ankara’da sahte alkollü içkiden ölenlerin sayısı 63’e yükseldi! | Tivi 6Tivi 6

22 Şubat 2025 - 13:58

Ankara’da sahte alkollü içkiden ölenlerin sayısı 63’e yükseldi!

Ankara’da sahte alkollü içkiden ölenlerin sayısı 63’e yükseldi!
Son Güncelleme :

20 Şubat 2025 - 17:28

Ankara’da, sahte alkollü içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e yükseldi. Yoğun bakımlarda ise 36 işinin tedavisi devam ediyor. Soruşturmalar kapsamında 30 kişi tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan sahte alkollü içki üretimi ve satışıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda, tutuklu sayısı 30’a yükseldi, 38 şüpheli ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Öte yandan, Ankara’da sahte alkollü içki kullanımı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e yükselirken, 36 kişinin de yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.