Fatih Erbakan’dan Bahçeli ile telefon krizine yanıt! | Tivi 6Tivi 6

1 March 2025 - 00:06

Fatih Erbakan’dan Bahçeli ile telefon krizine yanıt!

Fatih Erbakan’dan Bahçeli ile telefon krizine yanıt!
Son Güncelleme :

28 Şubat 2025 - 15:09

10 views

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Erbakan, babası Necmettin Erbakan için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin telefonunu açmadığı iddiasına ilişkin de şunları söyledi:

“Tabii öncelikle biz kendisinin ameliyatı akabinde hemen bir geçmiş olsun telefonu yapmak için kendisini aradık. Yaklaşık 15 gün kadar önce. Ancak bu süre içerisinde tarafımıza hiçbir dönüş olmadı. biz de buna maalesef bir mana veremedik. Ancak arkasından dün rahmetli Erbakan Hocamızın vefat yıl dönümü münasebetiyle kendisi aramışlar. Bu sırada da biz Merkez Yürütme Kurulu toplantımızı yapıyorduk. Başkanlık Divanımızla birlikte toplantı halindeydik. Bu toplantıdan çıktık. Çıkar çıkmaz da bilgimiz olduğunda peki biz de geri arayalım dedik. Ancak ne olduysa bu iki saatin içerisinde olmuş. Aramışlar. Bu iki saat içerisinde biz Merkez Yürütme Kurulu toplantımızda olduğumuz için, Başkanlık Divanı toplantımızda olduğumuz için dönüş yapamadık. İki saatin arkasından da dönüş yapmak istediğimizde böyle bir tabloyla karşılaştık. Tabii hiç kimse bir diğer kimse aradığında hazır bekleme zorunluluğunda değil” dedi.

Siyasette gerginlik istemediklerini vurgulayan Erbakan, ” Hepimizin meşguliyetleri var, toplantıları var, programları var İki saatin içerisinde bir dönüş olmadığı için böyle bir tavır almalarını yadırgadık ve üzüldük. Biz siyasette gerginlik istemiyoruz. Kimsenin de böyle bir gerginliğe yol açmaması gerektiğini ifade etmek istiyoruz” dedi.

Ne olmuştu ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Necmettin Erbakan’ın vefatının 14. yıl dönümü münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, merhumun oğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı aramış ancak buna mukabil geri dönüş olmamıştır ” ifadesini kullanmıştı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.