DOLAR

38,2552$% 0.34

EURO

43,8333% 0.15

STERLİN

51,0885£% 0.12

GRAM ALTIN

4.075,24%0,33

ÇEYREK ALTIN

6.682,00%0,64

ONS

3.326,81%0,01

BİST100

9.317,24%-0,84

BİTCOİN

3213557฿%-0.61333

TETHER

38.01$%-0.00943

Ankara HAFİF YAĞMUR 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Gündem
  • Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül adliyeye sevk edildi

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül adliyeye sevk edildi

ad826x90

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in tutuklandığı dosya kapsamında Başkan Yardımcısı Fidan Gül de gözaltına alınmıştı. Gül, bu sabah adliyeye sevk edildi.

ad826x90

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Beykoz Belediyesi’ne yönelik başlattığı soruşturma kapsamında Başkan Yardımcısı Fidan Gül dün gözaltına alındı. Fidan Gül’ün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Gül, Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi. Gül, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan bir kısım mal alımı ihalelerine “fesat karıştırıldığı” iddiası üzerine gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 21 kişi gözaltına alınmıştı. Köseler’in gözaltına alınma gerekçesi olarak “ihaleye fesat karıştırma” ve “görevi kötüye kullanma” suçlamaları gösterildi. Köseler ifadesinde, ihalelere katılan firmaların temsilcileri ile hiçbir şekilde görüşmediğini, fiyat alışverişinde bulunmadığını ve talimat vermediğini belirtti. Köseler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İçişleri Bakanlığı Köseler’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Soruşturma kapsamında halen 12 kişi tutuklu bulunuyor.

 

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

94 kişi hayatını kaybetmişti… Buket Apartmanı davasında şok gelişme

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.