39,7720$% 0.03
46,7393€% 0.73
54,7840£% 0.83
4.237,06%-0,53
6.916,00%-0,66
3.328,22%-0,11
9.346,53%-0,76
฿%
$%
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki hafta DEM Parti heyeti ile bir araya geleceğini duyurdu. Görüşmenin ana gündeminin “Terörsüz Türkiye” hedefi olacağını açıklayan Erdoğan, güvenlik ve birlik mesajı verdi.
Erdoğan, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki hafta nasip olursa DEM heyetiyle benim bir görüşmem olacak. ‘Terörsüz Türkiye’ konusuyla ilgili konuşacağımız bazı konular var” dedi. Açıklama, Ankara kulislerinde yeni bir siyasi diyalog süreci mi başlıyor sorularını da beraberinde getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, SDG (Suriye Demokratik Güçleri) hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.
Erdoğan, “Suriye yönetimi, silahlı grupların Suriye ordusu çatısı altında bir araya gelmesi ve ülkenin bütünlüğü için çalışmalar yürütüyor. SDG’nin bu süreci değerlendirmesi en doğru olandır” dedi.
Bu açıklama, Suriye politikası ve bölgesel güvenlik stratejisi açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.
Erdoğan’dan flaş açıklama: Diğer CHP’li belediyelere de mi operasyon düzenlenecek?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.