40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
฿%
$%
Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi’nde görevli çocuk doktoru Şebnem E,’nin, doğum yapan ve bebeğine bakamayacağını belirten bir kadının 9 günlük çocuğunu para vererek aldığı öne sürüldü.
BEBEĞİ BAKICISIYLA GÖNDERDİ
Yeni Asır’ın aktardığına göre, bebeğe bakıcı da tutan Şebnem E, çocuğu evine götürdü ancak ayağı aksadığı için bebeği düşürdü. Sonrasında, kendi bebeğiymiş gibi göstermek için bakıcısıyla birlikte çalıştığı hastaneye başvurduğu iddia edildi.
SKANDALI HEMŞİRE ORTAYA ÇIKARDI
Yaşananlar, yoğun bakım servisindeki bir hemşirenin dikkati sayesinde gün yüzüne çıktı. Bebeğin yüzündeki ve başındaki darbeleri fark eden hemşireler durumu üstlerine bildirdi. Bu gelişmenin ardından Şebnem E, bebeği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne yönlendirdi. Sevk evrağına “Anne ve baba olmadığı için ilçe dışı sevk edilmesi uygun görüldü” notunu ekleyen doktor hakkında soruşturma açıldı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Gözaltına alınan doktor, çocuğu olmadığı için hastaneye gelen ve bebeğini bırakmak isteyen kadından para karşılığında bebeği aldığını itiraf etti.
Özel’den Komisyon Açıklaması: “İçinde Olmayız, Engel Oluruz…”