DOLAR

41,3009$% 0,23

EURO

48,9292% 0,44

STERLİN

56,3881£% 0,24

GRAM ALTIN

4.879,67%-0,25

ÇEYREK ALTIN

8.128,00%-0,50

ONS

3.675,52%-0,39

BİST100

11.214,14%0,28

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara AÇIK 24°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Siyaset
  • CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’den AK Parti iddialarına yanıt: “Halkımın yanındayım”

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’den AK Parti iddialarına yanıt: “Halkımın yanındayım”

Adıyaman Belediye Başkanı CHP’li Abdurrahman Tutdere, son günlerde gündeme gelen AK Parti’ye geçeceği iddialarına yanıt vererek, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti. Tutdere, halkının yanında ve yerinde olarak hizmetine devam edeceğini vurguladı.

Altınşehir Belediye Sosyal Tesisi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tutdere, “Tutdere halkının yanındadır, yerindedir ve bundan sonra da halkın yanında ve yerinde olarak hizmetine devam edecektir. Bu tür kirli algı oyunlarına hiç kimse inanmasın” dedi.

Adıyaman için çalışmaya devam

Başkan Tutdere, Adıyaman’da kentin sorunlarının çözümü ve hizmetin gelmesi için her kesimle görüşmeler yürüttüklerini ifade ederek, “Büyükşehirlerimizden ve diğer belediyelerden ciddi destekler aldık, almaya devam ediyoruz. Kütüphaneler yaptırıyoruz, önemli projeler hayata geçiriyoruz. Ankara’da da bir dizi temaslarda bulunduk ve Adıyamanlı Bakan Yardımcısı Sayın Aydın’ı ziyaret ettik. Bu ziyaretler tamamen dostane ve kentin sorunlarını çözmeye yönelikti” diye konuştu.

Halktan kötü niyetli haberlere prim vermemelerini istedi

ad826x90

Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben bu makamda halkım için tüm desteği alan bir belediye başkanı olarak herkese eşit hizmet sunacağım. Tüm Adıyamanlı hemşerilerimden isteğim, belediye çalışmalarımızı gölgelemeye çalışan algı oyunlarına prim vermesinler. Bizim tek derdimiz Adıyaman’ı ayağa kaldırmak. Koltuk merakımız olsaydı milletvekilliğimizi sürdürüyor olurduk. Görevimizin başındayız ve halkımızın hizmetindeyiz.”

Tutdere’nin açıklamaları, son günlerde yayılan “CHP’den AK Parti’ye geçeceği” iddialarını yalanlayarak, Adıyaman halkına verdiği hizmet sözüne dikkat çekti.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özel–Kılıçdaroğlu İddiasına Emir Noktayı Koydu

HIZLI YORUM YAP