DOLAR

41,7830$% 0,40

EURO

48,5895% 0,78

STERLİN

55,8765£% 0,60

GRAM ALTIN

5.634,90%-0,58

ÇEYREK ALTIN

9.166,00%-0,11

ONS

4.018,32%1,05

BİST100

10.720,36%-0,06

BİTCOİN

4697487฿%-7.44094

TETHER

41.9$%0.13081

Ankara AÇIK 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

TBMM’de Terör Meşrulaştırılamaz

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı  Selcan Taşçı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk halkının iradesinin temsil edildiği kutsal bir çatı olduğunu belirterek “Bu Çatı Altında Terör Övülemez!” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı, terörle mücadele ve TBMM çatısı altından bölücü başını öven ve siyasete dahil etmek üzerine verilen mesajlar hakkında açıklamalarda bulundu. Taşçı, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, “Bu çatı altında terörün ve katillerin övülmesine sessiz kalmak suça ortak olmaktır,” ifadesini kullandı.

Anayasanın 80. maddesini hatırlatan Taşçı, milletvekillerinin sadece seçildikleri bölgeyi değil, bütün milleti temsil ettiğini söylerken geçtiğimiz günlerde DEM Parti Grup toplantısında bölücü başı lehine atılan sloganları da anımsatarak “Bu çatı altında, Türk milletinin katillerini kutsamak, milletin iradesi değildir,” dedi. İYİ Partili Milletvekili, 15 Temmuz vurgusu yaparak milletvekillerinin ailelerinden önce, Meclis’e koştuğunu” hatırlattı.

“Terör Propagandası Suçtur, Sessiz Kalmak da Suçtur”

ad826x90

Taşçı, bazı siyasi çevrelerin terör örgütleriyle doğrudan ya da dolaylı temas kurduğunu iddia ederek, “Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre terör propagandası suçtur. Katili övmek de suçtur. Bu suça ortak olan kimsenin, bu kürsüde hukuk talep etmeye hakkı yoktur. Bu Meclis, terörün meşrulaştığı yer olamaz.’ diye konuştu.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABB’nin Konser Harcamalarında 154 Milyon Liralık Usulsüzlük İddiası!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.