DOLAR

39,2436$% 0.35

EURO

44,6106% 0.01

STERLİN

52,9202£% -0.13

GRAM ALTIN

4.149,21%-0,54

ÇEYREK ALTIN

6.749,00%-0,23

ONS

3.288,28%-0,89

BİST100

9.019,57%-1,65

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Gündem
  • CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in yargılanacağı tarih belli oldu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in yargılanacağı tarih belli oldu

ad826x90

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik dahil 26 parti yöneticisine Çağlayan Adliyesi’nde arbede nedeniyle 15 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen iddianame İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Davanın ilk duruşması 22 Eylül’de saat 10.00’da Çağlayan Adliyesi’nde görülecek.

ad826x90

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik dahil 26 parti yöneticisi hakkında 31 Ocak tarihinde Çağlayan Adliyesi’ndeki olaylarla ilgili hazırlanan iddianame, İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Davanın ilk duruşması 22 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Çağlayan Adliyesi’nde görülecek. İddianamede şüpheli olarak belirtilen Çelik ve parti yöneticileri hakkında ‘kasten yaralama’, ‘kamu malına zarar verme’, ‘gösteri yürüyüşlerine muhalefet’ ve ‘polise mukavemet’ gibi suçlamalar yöneltilmişti. Çelik ve yöneticiler hakkında 15 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.İddianamede 5 polis müşteki olarak yer alırken söz konusu yaralama olayına ilişkin adli tıp raporları olduğu belirtildi. Polisler olayın hemen ardından hastaneye gidip sağlık raporu alsalar da Adli Tıp raporları 3 ay sonra alındı. Adli Tıp raporları iddianameye girmese de bir polisin kolunun kırıldığı iddia ediliyor.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan’dan ‘Osman Gazi’ platformuna uğurlama

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.