38,7548$% -0.04
43,6086€% -0.24
51,5773£% -0.16
4.077,41%-1,59
6.802,00%0,62
3.263,23%-1,83
9.390,51%1,20
฿%
$%
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Baş, “Milletimiz oynadığınız kirli oyunları görüyor. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için hep birlikte mücadele etmekten başka şansımız yok” dedi.
BTP lideri Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu’nun gözaltı alınmasına tepki gösterdi. Baş, “Siyasete, halkın iradesine yargı üzerinden müdahale ederek hiçbir şeyi başaramazsınız sadece bu ülkeye yazık ederseniz. Milletimiz oynadığınız kirli oyunları görüyor. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için hep birlikte mücadele etmekten başka şansımız yok. Geçmiş olsun Ekrem İmamoğlu, geçmiş olsun Türkiye” paylaşımını yaptı.
İmamoğlu’na gözaltı… Tuncer Bakırhan: “Ne demek Türk ve Kürt ittifak yapamaz, Sayın Savcı bizim AK Parti ile yapmış olduğumuz görüşmelere de mi dava açacak?”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.