DOLAR

37,9242$% -0.16

EURO

42,7295% 2.51

STERLİN

49,3795£% 1.31

GRAM ALTIN

3.853,39%2,36

ÇEYREK ALTIN

6.367,00%1,46

ONS

3.162,99%2,60

BİST100

9.338,58%0,68

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara PARÇALI BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Gaziray birinci gününde ağır ilgi gördü

ad826x90

ad826x90

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışın yaptığı Gaziray Bönliyö tren seferleri, haftanın son gününde seferlere başladı. Hafta sonu olmasına karşın Gaziray treni birinci seferlerinde ağır ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma Bakanlığı iş birliğinde imali tamamlanan, kentin trafiğini rahatlatacak GAZİRAY, konforu, kalitesi, suratı ve güzergahıyla vatandaşlardan tam not aldı.

“Gaziray ulaşımı hızlandıracak”

Birinci gün seferlerinden yararlanan ve Gar Durağı’ndan binerek Başpınar istikametine giden Mesut Göçer, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bilhassa Büyükşehir Belediye Liderimiz Fatma Şahin, Ulaştırma Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın emeklerine sıhhat. GAZİRAY ulaşımı hızlandırıp rahatlatacak. Devamının da olmasını istiyoruz. Gaziantep’in vizyonu için çok güzel. Memleketler arası arenada kıymetli bir kent Gaziantep endüstrisi ve gastronomisiyle. Buraya gelen yabancılarda açısından da önemli” diye konuştu.

ad826x90

“Gurur duyduk”

Çocuklarıyla bir arada Beylerbeyi Durağı’ndan Başpınar Durağı’na GAZİRAY’ı deneyimlemek için bindiklerini söyleyen Taner Aktepe ise şöyle konuştu:
“İnanın gurur duyduk ülkemiz ismine. Birinci gün binmek bizler için gurur verici çocuklarım da heyecanlı. Güzelimize gitti. Yılbaşına kadar herkesin deneyimlemesi için çok hoş oldu fiyatsız olması. GAZİRAY ileriye dönük emekçi servislerinin azalmasında değerli olacak. Ayrıyeten Adliye Durağı ile adliyede çalışan çalışanların taşınması için de yeterli oldu. Çizgilerin üzerindeki küçük işletmelerin trafik yoğunluğunu da azaltacak.”

GAZİRAY için birinci izleniminin kusursuz olduğunu söyleyen Kenti Güneş ise, “Yolculuk, ulaşım her şey halkımız için kolaylaştı. Gaziantep gitgide büyüyen bir kent olduğu için ulaşım açısından bir kolaylık sağlayacak GAZİRAY. Pek rahat ve konforlu. Sanayi bölgelerinde çalışan bir eleman bazen geç kalıyor. Aktarma otobüste zorluk çekebiliyor, işine geç kalıyor fakat GAZİRAY ile işine çabucak ulaşacak” dedi.

Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi (KÜSGET) ile organize sanayi bölgelerini birbirine bağlayan 16 duraktan oluşan GAZİRAY’dan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği muştuyla yılbaşına kadar fiyatsız yararlanacak.

ad826x90

Öte yandan Gaziantep’i Muhteşem Lig’de temsil eden Gaziantep Futbol Kulübü’nün Kalyon Stadyumu’nda oynanan Kayserispor maçına gitmek isteyen taraftarlar da GAZİRAY’ın birinci gününde fiyatsız olarak seyahat etti.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kamu bankaları da promosyon ödemeleri ne kadar? Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank aktüel promosyonları

HIZLI YORUM YAP