DOLAR

38,1879$% 0.23

EURO

44,1780% 1.53

STERLİN

51,2943£% 1.06

GRAM ALTIN

4.164,46%2,16

ÇEYREK ALTIN

6.850,00%2,14

ONS

3.383,18%1,69

BİST100

9.287,56%-0,32

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara AZ BULUTLU 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Spor
  • Gözler Okan Buruk’ta! 3 formaya tam 7 aday var

Gözler Okan Buruk’ta! 3 formaya tam 7 aday var

ad826x90

ad826x90

4-2-3-1 formasyonuyla alana çıkması beklenen Galatasaray’da 8 isim aşikâr. Fakat sağ bek (Dubois&Boey), sol bek (Emre&Kazımcan) ve sol açık (Kerem-Yunus-Barış) için karar verilmedi.

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da teknik yönetici Okan Buruk başında dev maçı oynamaya başladı. Birinci 11’i şimdi netleştirmeyen Buruk, 4-2-3-1 sistemi ile alana süreceği kadronun 8 bankosunu belirledi. Derbide kalede Muslera, savunmada Nelsson-Abdülkerim, orta alanda Torreira ile Oliveira, sağ açıkta Rashica, 10 numarada Mertens ve forvette İcardi’nin misyon alması katılaştı.

MATA VE GOMİS JOKER

Kalan 3 formaya ise 7 aday var. Boey’in cezası bitti ve sağ bekte Dubois ile ortasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Sol bekte tekrar yerli olacak lakin Kazımcan’ın durumuna nazaran Emre Taşdemir tercihi yapılacak. +3 yerli kuralı sayesinde atak çizgisinde oynayacak kenar oyuncusu belirli değil. Kerem, Yunus ve Barış’ın idman performansına nazaran Okan Buruk son kararını verecek. Buruk, Beşiktaş’a karşı deneyimli yıldızları Mata ve Gomis’i ise kulübeden atak oyuncusu olarak kullanacak.

ad826x90

TÜZÜK İÇİN GERİ SAYIM

G.Saray idaresini derbi öncesi kıymetli bir imtihan bekliyor. Kulübün tüzük kongresi cumartesi sabahı gerçekleşecek. İdari ibrasızlığı ortadan kaldıran, idarelerin vazife mühletini 3 yıldan 2 yıla indiren hususların yer aldığı tüzük tadil tasarısı, üyelerin onayına sunulacak.

KAYNAK: SABAH

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray’dan TFF’ye flaş başvuru! Maçın tekrar edilmesi istendi

HIZLI YORUM YAP