DOLAR

38,0128$% 0.08

EURO

41,7314% 0.61

STERLİN

48,6689£% 0.32

GRAM ALTIN

3.640,07%-0,02

ÇEYREK ALTIN

6.094,00%-0,29

ONS

2.977,93%-0,13

BİST100

9.477,14%0,74

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Dünya
  • İtalya Başbakanı Meloni: Güç krizine somut tahlil gerekiyor

İtalya Başbakanı Meloni: Güç krizine somut tahlil gerekiyor

ad826x90

ad826x90

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) başkanlarına yaptığı birinci ziyareti ülke basınına kıymetlendirdi. AB liderleriyle yaptığı görüşmelerinin olumlu ve samimi geçtiğini aktaran Meloni bundan şad olduğunu belirtti.

İtalya’nın AB’ye iş birliğiyle katılmak istediğini lisana getiren Meloni “Birbirimizi yakından görmenin, benim ve İtalyan hükûmet hakkında yapılan anlatıyı değiştirmeye yardımcı olabileceğine inanıyorum. Biz Marslı değiliz, etten kemikten insanlarız.” dedi.

“ENERJİ KONUSUNDA KIYMETLİ ADIMLAR ATILDI”

İtalya’nın ulusal çıkarlarını AB ölçeğinde koruyacağını söz eden Meloni, Ukrayna kriz, artan enerji fiyatları ve gaza tavan fiyat olmak üzere karşı karşıya kaldıkları esas problemlere ülkesinin yaklaşımını AB başkanlarına aktardığını anlattı.

ad826x90

Son AB Tepesi’nde bilhassa güç konusunda değerli adımlar atıldığını tabir eden Meloni, “Enerji konusu ve gaza tavan fiyat konusunda en kısa vakitte somut tahliller gerekiyor.” diye konuştu.

Meloni, Akdeniz’de ülkesinin karşı karşıya kaldığı sistemsiz göçe ait “İtalyanların bakış açısı değişikliği talebi olan göç akınlarından konuştuk. Bizim için öncelik aslında Avrupa düzenlemelerinde öngörülen dış hudutların savunmasıdır. Bu bir öncelik haline geliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Stoltenberg’den Türkiye’ye ‘tahıl’ teşekkürü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.