DOLAR

38,2458$% 0.04

EURO

43,9594% -0.03

STERLİN

51,0885£% 0.12

GRAM ALTIN

4.076,29%0,03

ÇEYREK ALTIN

6.735,00%0,24

ONS

3.326,81%0,01

BİST100

9.317,24%-0,84

BİTCOİN

฿%

TETHER

$%

Ankara AÇIK 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Gündem
  • Mahmut Tanal: “Cezaevi sevki siyasi bir silaha çevrilmiştir”

Mahmut Tanal: “Cezaevi sevki siyasi bir silaha çevrilmiştir”

ad826x90

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturması kapsamında tutuklu bulunanların başka cezaevlerine sevk edilmesine ilişkin, “Tutuklama cezaya dönüşmüş, cezaevi sevki ise siyasi bir silaha çevrilmiştir. Adalet, kinle değil hukukla yürür! Bu kararı verenler de uygulayanlar da hukuk önünde sorumludur” ifadesinde bulundu.

ad826x90

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturması kapsamında tutuklu bulunanların başka cezaevlerine sevk edilmesine ilişkin, “Tutuklama cezaya dönüşmüş, cezaevi sevki ise siyasi bir silaha çevrilmiştir. Adalet, kinle değil hukukla yürür! Bu kararı verenler de uygulayanlar da hukuk önünde sorumludur” dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi bahanesiyle tutuklu belediye çalışanlarını Silivri’den alıp Kandıra gibi uzak cezaevlerine sürgün etmek, hukuk değil, intikamdır! Adalet Bakanı’nın ‘cezaevi düzeni’ bahanesi, hukuksuzluğu perdeleme çabasıdır. Aynı dosyada yer alan insanların farklı cezaevlerine gönderilmesi, savunma hakkını parçalamak, dayanışmayı dağıtmak ve gözdağı vermektir. Bu uygulama, 5275 sayılı Ceza İnfaz Kanunu’na, Anayasa’nın savunma ve adil yargılanma hakkına, AİHS’in 6. maddesine aykırıdır. Tutuklama cezaya dönüşmüş, cezaevi sevki ise siyasi bir silaha çevrilmiştir. Adalet, kinle değil hukukla yürür! Bu kararı verenler de uygulayanlar da hukuk önünde sorumludur!”de en yüksek 19, en düşük 7 derece olacak.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TBMM’den ‘Filistin’i Destekleyen Parlamentolar Grubu’ oluşturma kararı

HIZLI YORUM YAP