41,9825$% 0,23
48,4017€% 0,44
55,0643£% 0,24
5.433,63%0,07
9.174,00%-0,72
4.017,21%-0,18
10.953,07%1,07
฿%
$%
 
                        
                        
                    
                    
                    Karayipler’i vuran 5. kategori seviyesindeki Melissa Kasırgası nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 49’a yükseldi. Kasırga şiddetli yağış, fırtına ve sellerle büyük yıkıma yol açtı.
Haiti Sivil Savunma Kurumu, ülkede 30 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin yaralandığını ve 20 kişinin kaybolduğunu açıkladı. Güney bölgelerde nehir taşkınları nedeniyle geniş çaplı sel felaketleri yaşandı ve binlerce ev kullanılamaz hâle geldi.
Jamaika’da ölü sayısı önce 4 olarak açıklanmışken, Eğitim, Gençlik ve Enformasyon Bakanı Dana Morris Dixon 19’a yükseldiğini duyurdu. Başkent Kingston’daki ana uluslararası havalimanı, yardım uçaklarının inişi için yeniden hizmete açıldı ve arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Küba’da Tahliyeler Yapıldı
 
                        Küba’da 735 binden fazla kişi güvenli bölgelere tahliye edildi. Şu ana kadar can kaybı bildirilmezken, altyapı ve enerji hatlarında ciddi hasar meydana geldi.
ABD’den Yardım Gönderildi
ABD, Haiti, Jamaika ve Küba’ya arama-kurtarma ve afet yardım ekipleri gönderdi. Yardımlar arasında temiz su, gıda ve tıbbi malzeme desteği bulunuyor.




Uluslararası Yardım Çağrısı
Kasırga, Karayipler genelinde onlarca yerleşim yerini etkiledi. Yetkililer, fırtınanın ardından bulaşıcı hastalık riski, altyapı çöküşü ve gıda kıtlığına karşı uluslararası yardım çağrısında bulundu.






Grand Kartal Otel Faciası Davasında Karar Açıklandı














Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.