DOLAR

39,1768$% -0.14

EURO

44,7431% 0.06

STERLİN

53,0413£% 0.32

GRAM ALTIN

4.226,45%1,88

ÇEYREK ALTIN

6.811,00%0,64

ONS

3.359,26%2,14

BİST100

9.012,61%-0,08

BİTCOİN

4083959฿%-0.0853

TETHER

39.19$%-0.04959

Ankara HAFİF YAĞMUR 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Tivi 6
  • Gündem
  • Savcı’ya hakaret edince idari yaptırım uygulandı

Savcı’ya hakaret edince idari yaptırım uygulandı

ad826x90

Sarıyer’de, yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun propaganda içerikli asılan pankartı men edilerek, Bahçe Market önünde aynı içerikli sözler sarf ettiği belirlenen şahıs hakkında idari yaptırım uygulandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma sürerken, Başsavcılıkça emniyete yazı yazılmış, yazıda aralarında görevinden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu bazı belediye başkanları hakkında İstanbul genelinde propaganda mahiyetinde tespitler, ayrıca bu şahıslarla ilgili kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşüne özendirici nitelikte afiş ve pankartlar asıldığına yönelik tespitler bulunduğu belirtilerek söz konusu afiş ve pankartların men edilerek gerekli yaptırım uygulanması kaydedilmişti.

ad826x90

Pankart men edilerek şahsa idari yaptırım uygulandı

Konuya ilişkin sosyal medyada yayınlanan videoda, Sarıyer’de bulunan İstanbul Ağaç ve Peyzaj’a bağlı Bahçe Market önünde İmamoğlu’nun propaganda içerikli pankartının asıldığı ve bir şahsın aynı içerikli sözler sarf ettiği tespit edildi. Olayla ilgili olarak İmamoğlu’nun propaganda içerikli asılan pankartı men edildi ve aynı içerikli sözler sarf ettiği belirlenen şahıs hakkında idari yaptırım uygulandı.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Fidan: ”İstanbul’da müzakerelerin somut sonuçlar verebileceğini ispatladık”

HIZLI YORUM YAP